Om oss

På Helle i Forsand har det blitt produsert trapper siden 1971. I 2019 ble fabrikken overtatt av Snekker Stefan AS, og fokuset siden har vært å levere godt håndverk til gode priser!

49 år med trapper på Helle

Trappehistorien på Helle begynte med Kolbjørn Skulbru som drev trappefabrikk fra 1971. I 2002 ble driften overtatt av Forsand Trevare AS. Høsten 2019 overtok Snekker Stefan AS fabrikken, med Stefan Krüger som daglig leder. Stefan er en snekkermester som har tenkt på, drømt om og laget trapper med stor lidenskap i 22 år. Stefan tok utdannelsen sin i Tyskland, og jobbet der noen år før han kom til Norge i 2005. I 2015 startet han Snekker Stefan, som nå har 6 ansatte.  

Kvalitet og nøyaktighet

Kvalitet og nøyaktighet er viktige stikkord i produksjonen. Stefan er opptatt av trappa som det største møbelet i stua, og han vil at kundene skal føle at de har fått akkurat den trappa de ønsket seg. Derfor gir han seg ikke før du er fornøyd.

Ta en kikk på vårt utvalg av trapper, og kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål!

Snekker Stefan AS
Espedalsvegen 606
4110 FORSAND

stefan@snekkerstefan.no 
Tlf: (+47) 91376333
www.snekkerstefan.no 

{

Innfridde 100%

Meget dyktig og hyggelig gjeng. Leverer topp produkter og kan anbefales på det sterkeste. Jeg er veldig fornøyd med trappa de leverte hos meg, de fikk en utfordring og innfridde 100%.
- Frank Staurset

Anmeldelse fra Google Reviews

{

Topp kvalitet

Denne trappefabrikken har alltid levert kvalitetstrapper til en helt grei pris, etter at Stefan overtok har kvaliteten gått enda mer oppover noen trappetrinn, uten at prisen har klart å henge med oppover.. Kjøpte trapp opp til hemsen for 2 år siden av Stefan, skal i tillegg nå bytte trapp opp til 2. Etg, vi har ingen planer om å hente inn priser andre steder. I tillegg støtter vi lokale arbeidsplasser.

- Odd Arne Ingvaldstad

Anmeldelse fra Google Reviews

7

Arktisk referanse

Vi leverer mest til Rogaland, men i spesielle tilfeller også andre steder. Også på Svalbard kan du gå i trapper som vi har levert. To hoteller i Longyearbyen, Polfareren og The Vault har trapper fra Snekker Stefan AS.